- Son görülme
- Konular
- 285
- Ödüller
- 20
- Web sitesi
- ko-pars.com
- ParsCredi
- 💰1,295
- Ülke
- XF Sürümü
- XF2.1
- XF2.2
XnForo.ir - Andy-IndexNow-1.3
Açıklama:
Bing URL gönderim API'sini kullanarak sitenizin daha hızlı indekslenmesini sağlayın.
Özellikler:
Veritabanınızda andy_index_now adlı yeni bir tablo oluşturulacak.
Sorular ve cevaplar:
S: URL Gönderimlerini doğrulamak için Bing Web Yöneticisi Araçları'nı kullanıyorum, ancak gönderilen tüm URL'leri göremiyorum.
C: Bing, 24 saatlik süre içinde en fazla 100 gönderilen URL gösterir, ancak günde en fazla 10.000 URL kabul eder.
S: Yinelenen URL'ler, Bing Web Yöneticisi Araçları'nda günde gösterilen 100 URL'ye dahil edilir mi?
C: Evet.
S: "Yalnızca ilk gönderi" seçeneğini ne zaman kullanmalıyım?
C: Çok büyük bir forumunuz varsa ve Bing'e yalnızca konunun ilk gönderisini göndermek istiyorsanız.
İçeriği görüntülemek için yapmanız gerekenler Giriş Veya Kayıt olmak.
Açıklama:
Bing URL gönderim API'sini kullanarak sitenizin daha hızlı indekslenmesini sağlayın.
Özellikler:
- Bir gönderi oluşturulduğunda veya düzenlendiğinde URL gönderimleri Bing'e gönderilir.
- Yinelenen URL'ler yalnızca son gönderimden bu yana en az 10 dakika geçmişse gönderilir.
- Seçenekler sayfasına gidin ve Alan Adı URL'nizi girin. Alt klasör veya eğik çizgi eklemeyin.
- Bing'e gidin ve API anahtarınızı oluşturun: IndexNow | Bing Web Yöneticisi Araçları
- API anahtarınızı txt formatında kök dizinde barındırın.
- Bing API anahtarınızı seçenekler sayfasına girin.
- Bing API'sine gönderilmesini istemediğiniz forumları hariç tutun.
Veritabanınızda andy_index_now adlı yeni bir tablo oluşturulacak.
Sorular ve cevaplar:
S: URL Gönderimlerini doğrulamak için Bing Web Yöneticisi Araçları'nı kullanıyorum, ancak gönderilen tüm URL'leri göremiyorum.
C: Bing, 24 saatlik süre içinde en fazla 100 gönderilen URL gösterir, ancak günde en fazla 10.000 URL kabul eder.
S: Yinelenen URL'ler, Bing Web Yöneticisi Araçları'nda günde gösterilen 100 URL'ye dahil edilir mi?
C: Evet.
S: "Yalnızca ilk gönderi" seçeneğini ne zaman kullanmalıyım?
C: Çok büyük bir forumunuz varsa ve Bing'e yalnızca konunun ilk gönderisini göndermek istiyorsanız.