Metin2 Gerçek Başarı Hangisi Full Pvm'lik Çar Mı, Yoksa Full Pvp'lik Mi?

Tevfik

Yeni Üye
Son görülme
Konular
1
Ödüller
2
ParsCredi
💰31
Ülke
Türkiye
Selamun Aleyküm Metin2 ailesi,

Konuyu Soru-Cevap şeklinde açıyorum çünkü gerçekten herkesin fikrini merak ediyorum.

Şimdi oyunda iki temel yol var gibi geliyor bana. Bazı arkadaşlarımız var, karakterlerini tamamen PVM (Yaratıklara Karşı - Farm) üzerine diziyor. Adamlar slotlarda, boss'larda inanılmaz bir hasara sahip. Bütün simyaları, kuşakları, itemleri farm yapmaya yönelik. Bu adamlar günde milyarlarca Yang kasıyor, piyasayı domine ediyor.

Diğer yanda ise PVP'ciler (Oyuncuya Karşı - Düello) var. Bu arkadaşlar da tüm bütçelerini ve efsunlarını karakter savunmalarına, yarı-insana ve deliciliğe yatırıyor. Köyde veya savaşlarda onlara kafa tutmak imkansız.

Asıl sorum şu: Sizce Metin2'de asıl başarı hangisi?

Yani, tonla Yang kasıp oyundaki en zengin kişi olmak ama köyde ortalama bir PVP'çiye yenilmek mi?Yoksa, önünüze geleni kesip en güçlü savaşçı olmak ama farm yaparken zorlanmak, sürekli item veya Yang ihtiyacı duymak mı?

İkisini bir arada yapmak "mükemmel" olurdu biliyorum ama bütçe ve efsunlar kısıtlıyken birinden feragat etmek gerekiyor.

Siz hangi yolu seçtiniz veya hangisini daha mantıklı/başarılı buluyorsunuz? Sebepleriyle birlikte yorumlarınızı bekliyorum.

Herkese iyi forumlar.

461Konular
1,160Mesajlar
1,922Kullanıcılar
MundoDijitalSon üye