Site Tanıtım Fixantrepo Gümrüklü Antrepo Hizmetleri

Site Tanıtım Fixantrepo Gümrüklü Antrepo Hizmetleri
0
127

Fixx

Yeni Üye
Son görülme
Konular
1
Ödüller
2
ParsCredi
💰31
Ülke
Türkiye
Ticaret Puanı: 0 / 0 / 0

📌 FixAntrepo – Tekirdağ Velimeşe’de Gümrüklü Antrepo ve Lojistik Çözümleri

Merhaba arkadaşlar,

Dış ticaret, lojistik ve depolama süreçleriyle ilgilenenler için faydalı olacağını düşündüğüm bir hizmeti paylaşmak istiyorum. Özellikle ithalat – ihracat yapan firmalar, lojistik ve tedarik zinciri yöneticileri veya gümrüklü depolama ihtiyacı olan işletmeler için değerli bir bilgi olabilir.

FixAntrepo (www.fixantrepo.com.tr), Tekirdağ’ın Ergene – Velimeşe bölgesinde faaliyet gösteren modern bir gümrüklü antrepo işletmesidir. Firmalar için ithalat, ihracat, transit ve gümrük süreçlerinde güvenli depolama, gümrükleme ve lojistik çözümleri sunuyor. Marmara Bölgesi’nin sanayi merkezlerine yakın konumda olduğu için özellikle İstanbul, Tekirdağ, Çorlu, Çerkezköy, Çatalca, Silivri ve çevresindeki işletmelere ulaşım açısından ciddi avantaj sağlıyor.

✅ FixAntrepo’nun Sunduğu Başlıca Hizmetler:​

• Gümrüklü Antrepo Depolama
  • İthalat & ihracat ürünleri için güvenli stoklama alanı
  • Gümrükleme süreçlerinde destek
  • Lojistik çözümleri ve operasyonel kolaylık
  • Firmalara özel depo yönetimi

Depolama alanı modern altyapıya sahip olup güvenlik sistemleri, kamera takip, korunaklı stok alanları ve operasyon süreçleriyle işletmelere sorunsuz hizmet sunmayı hedefliyor. Özellikle üretim ve sanayi bölgelerine yakınlığı, firmalara zaman ve nakliye maliyeti açısından tasarruf sağlıyor.

Bugün birçok şirket, ürünlerini İstanbul çevresinde yüksek antrepo maliyetleriyle tutmak yerine, daha stratejik ve ekonomik çözümlere yöneliyor. Velimeşe bölgesi de bu açıdan yükselen bir lojistik merkezi haline geldi. FixAntrepo da bu ihtiyaca yanıt veren güvenilir bir adres.

Dış ticaret, antrepo veya lojistik süreçleriyle ilgilenenler için aklınızda bulunsun istedim. Detaylı bilgi almak isteyenler site üzerinden iletişime geçebilir.

461Konular
1,160Mesajlar
1,922Kullanıcılar
MundoDijitalSon üye