Theme editor

Hoş Geldiniz Ko-Pars Xenforo & Knight Online Pvp Destek Formu

Topluluğumuza katılarak özel içeriklere erişin, tartışmalara katılın ve benzer düşünen kişilerle bağlantı kurun. Başarılı olmanıza yardımcı olmak için kaynaklar, ürünler ve özel destek sunuyoruz.

Our recent members

Site Tanıtım Duygular.net Yayında! | Sözlerin Ve Resimlerin Buluşma Noktası (Görüşlerinizi Bekliyorum)

Site Tanıtım Duygular.net Yayında! | Sözlerin Ve Resimlerin Buluşma Noktası (Görüşlerinizi Bekliyorum)
0
91
Web sitesi
www.dblogum.net
ParsCredi
💰167
Ülke
Türkiye
Ticaret Puanı: 0 / 0 / 0
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir üzerinde çalıştığım ve temelini "duyguların en saf haliyle ifade edilmesi" üzerine kurduğum yeni web projem Duygular.net’i sizlerle paylaşmak, hem tanıtmak hem de değerli fikirlerinizi almak istiyorum.

Duygular.net Nedir?Hepimizin bazen bir görselle anlatamadığını bir sözle, bir sözle eksik kalanı ise bir resimle ifade etmek istediği anlar olur. Duygular.net, tam da bu noktada devreye giren; kullanıcıların en anlamlı sözleri ve bu sözleri destekleyen görselleri bir arada bulabileceği, paylaşabileceği bir topluluk platformudur.

Neler Bulacaksınız?

• Görsel Arşivi: Her ruh haline ve paylaşıma uygun, özenle seçilmiş resimler.
  • Anlamlı Sözler: Aşk, motivasyon, hayat ve çok daha fazlasına dair derin içerikler.
  • Paylaşım Odaklı Yapı: Kendi duygularınızı yansıtan içerikleri kolayca keşfedip sosyal mecralarda paylaşma imkanı.
Sizlerin Fikri Benim İçin Çok Değerli!Projeyi henüz geliştirme aşamasında kabul ediyorum ve bu yolda sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var. Siteyi ziyaret ettiğinizde;

• "Şurası eksik kalmış" dediğiniz bir nokta var mı?
  • "Şöyle bir kategori veya özellik olsa harika olurdu" dediğiniz fikirleriniz neler?
  • Tasarım, hız veya kullanım kolaylığı açısından gözünüze çarpan bir aksaklık var mı?
Her türlü yapıcı eleştiriye, öneriye ve "şöyle olsa daha iyi olur" diyeceğiniz her fikre sonuna kadar açığım. Sizin geri bildirimleriniz projenin rotasını belirlememde bana çok yardımcı olacak.

Web Sitesi: https://duygular.net
İletişim: duygularnet@gmail.com

Vakit ayırıp inceleyen, değerli yorumlarını ve fikirlerini paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

İyi forumlar!

Geri